ROUTE: We starten in Lima (Peru) en trekken zo verder door de bergen met het openbaar vervoer tot in La Paz (Bolivië). Vanuit Bolivië reizen we terug naar Lima, ditmaal langs de Panamericana (westkust). Vanuit Lima nemen we het vliegtuig naar Buenos Aires (Argentinië), om daar vervolgens een auto te huren en zo Argentinië langs de Pampa en Patagonië te doorkruisen. De laatste dagen van onze reis eindigen we in stijl in Buenos Aires.

donderdag 25 september 2008

Machu Pitchu here we come...

Na 3 dagen heerlijk kuieren door de stad, nog wat spaans leren en ons nog wat verder zorgen te maken over ons cash geld dat nu echt bijna op is, is het eindelijk zo ver...

Onze Visa-kaart is eindelijk aangekomen op het consulaat in Cuzco, met dank aan onze bank in België en de mama en de papa die goed mee geholpen hebben.
En ne stamp onder die pummels van Visa hun kont, die hun naam op vlak van service alles behalve waard zijn!!!!

Maar nu we terug geld hebben, zijn we weer toerist op en top.






Vandaag boeken we dus een 5-daagse alternatieve inca-trektocht (Salkantay genaamd) naar 1 van de 7 wereldwonderen... Machu Pitchu. Morgenvroeg (of deze nacht dus) om 4u vertrekken we. Dit zal de eerste maal, sinds ons vertrek, echt afzien worden... Hoera!


Enige minpunt is dat de weersvoorspellingen ons niet gunstig zijn.






Dus hopelijk tot binnen 5 dagen :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Klinkt allemaal heel erg de moeite en wij zijn dan ook oeverloos jaloers! Geniet er daar van!
En jullie hebben hier ten andere nog een langgerekt diner te goed bij ons!
Dikke kussen van Simon, Lore & Louis

Anoniem zei

Dag mannekes ginds in de verte!
Onze witte broodsweken zijn stilleks achter de rug en Corfu heef geen geheimen meer voor ons, dus nu meer tijd om jullie avonturen te volgen. Jullie dagboek klinkt alvast als muziek in de oren. Maak er daar verdekke een feest van!!
Hasta bolognese, Jo en schoon zus

Kaart Peru

Kaart Peru
volg de paarse lijn...

kaart Zuid-Amerika

kaart Zuid-Amerika