ROUTE: We starten in Lima (Peru) en trekken zo verder door de bergen met het openbaar vervoer tot in La Paz (Bolivië). Vanuit Bolivië reizen we terug naar Lima, ditmaal langs de Panamericana (westkust). Vanuit Lima nemen we het vliegtuig naar Buenos Aires (Argentinië), om daar vervolgens een auto te huren en zo Argentinië langs de Pampa en Patagonië te doorkruisen. De laatste dagen van onze reis eindigen we in stijl in Buenos Aires.

donderdag 11 september 2008

Buenos Aires... El inicio!

Ola!

Na 2 keer overstappen, onderhandelen om een vervroegde vlucht van Brazilië naar Argentinië te nemen (anders moesten we 12 u wachten), een te dure busreis van een uurtje en een flinke wandeling met onze rugzak, zijn we veilig maar stik kapot in ons Hostel geraakt.

We slapen in een kamertje met 2 stapelbedden, elk 3 ettages. Appart slapen hadden we niet veel zin in. Dan maar met 2 op een matrasje van 90 cm breed en niet bewegen of 1 van de 2 ligt 2m lager op de grond ;).

Buiten een paar chique winkelstraten en een gore pizzatent voor ons avondmaal hebben we nog niet veel gezien. Het is hier 16 graden en bewolkt, met af en toe regen... een normale winterdag in BA.

Morgen vliegen we naar Lima en daar begint het pas echt...

ps slechte uitvinding zo´n qwertyklavier!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Allez,ge zijt toch al ginder achter geraakt!
Heb eindelijk de tijd gehad om jullie reisroute te bestuderen en ziet er geweldig uit! Geniet ervan en val niet uit bed!! Hoe komt het dat jullie 3 maal in Buenos Aires zijn of snapt uw alles behalve bereisde tante er niets van?
Veel plezier en tot een dezer,Myriam en co

Anoniem zei

Liefste Laurettie en Pieter,

Joehoe, jullie zijn er! Jullie mega, super onvergetelijke reis is begonnen!! Ik volg jullie kort op vanuit ons belgielandje want ga jullie verdorie hard missen!!!!
Geniet ervan en laat ons wat meegenieten via jullie blog he ;-)

Dikke dikke kus
Lottie en Pieter

Kaart Peru

Kaart Peru
volg de paarse lijn...

kaart Zuid-Amerika

kaart Zuid-Amerika